Pages

Free Gift

Sebarang pembelian euphoria mini pack dari blog comelceria akan menerima hadiah PERCUMA ini! Bergantung pada stok..Jika stok habis akan diganti dengan hadiah yg lain yer


Senangnya nak dpt hadiah percuma kan.... :) dan setiap pembelian mana2 trial pack di blog ini RM1 akan saya dermakan ke tabung anak2 yatim Malaysia....Membeli sambil beramal.

Wednesday, April 13, 2011

Pengalaman menggunakan set c

Maaflah dah lama x update blog.maklumla anak dah 2 nie x menang tangan.Baby tido si abang lak kena jaga.Penuh dugaan.Heheeh.

Anak ke 2 nie sya gunakan set c - shaklee.Alhamdulillah dalam masa seminggu jer sya boleh buat kerja seperti biasa.Dah x rasa sakit2 badan.Bekas jahitan dibawah pun cepat baik.Compare anak sulong dah habis pantang pun masih terasa nyilu lagi...Sy x gunakan produk lain cuma shaklee semata2.Tak makan gamat ker haruan ker tok cepatkan luka jahitan.hanya makan zinc.to mummy kat luar sana saya memang recommned sesangatla set c tok yg nk bersalin tu.Dahla murah......sekejap jer dah balik normal seperti sediakala

Apa kandungan SET BERPANTANG (Set C)?

* 40 tabs of Vita-Lea - bersama Iron formula yang sgt penting utk tubuh selepas bersalin
* 40 tabs of B Complex - elak kemurungan, anti-stress, stabilkan hormon
* 40 tabs of Vita-C - membantu memperbaiki tisu sel, mempercepatkan penyembuhan luka
* 40 tabs of Zinc - membantu luka (terutama luka dalaman) cepat sembuh

selain daripada itu, kawan-kawan boleh add-on Alfalfa / ESP sebagai milk booster. alfalfa ni juga bagus untuk buang angin dan membantu kita untuk mudah lawas. yelah.. baru-baru bersalin mesti trauma gak nak buang air kan? (^_^)

Mahu mencuba? Kami menyediakan Euphoria Mini Pack untuk 30 hari consume dengan harga terendah RM80 dan free delivery. Boleh sms kan kepada saya 017-6889652

2 comments:

  1. Alhamdulillah. good for u..
    Enjoy cuti 3 bulan yer & happy breastfeeding

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...