Pages

Free Gift

Sebarang pembelian euphoria mini pack dari blog comelceria akan menerima hadiah PERCUMA ini! Bergantung pada stok..Jika stok habis akan diganti dengan hadiah yg lain yer


Senangnya nak dpt hadiah percuma kan.... :) dan setiap pembelian mana2 trial pack di blog ini RM1 akan saya dermakan ke tabung anak2 yatim Malaysia....Membeli sambil beramal.

Tuesday, February 22, 2011

keputihan

pengakuan exclusive Puan X - alfalfa penawar keputihan

Alfalfa penawar keputihan?...Actually Alfalfa ni banyak penawar dan rahsianya....seperti entry saya yang lepas2...ni saya nak share pengakuan jujur (tapi dia mintak saya rahsiakan..segan katanya.....so kene tulis Puan X je lah....bwh ni saya copy bulat2 emel dari dia...)


"...dulu mmg I makan alfalfa shaklee ni..tapi tak consistent....kejap makan kejap tidak..now baby I dah besar.... i baca artikel u tentang alfalfa shaklee ni boleh gak merawat keputihan.... I pun try la..try consistent makan...I mkn 5 biji alfalfa ..masuk hari kedua consistent makan..i perasan..keputihan kurang..kalo tak...satu hari tu 4-5 pantiliner i kene pakai.... dua hari lepas consistent dgn alfalfa shaklee...i pakai 1 je pantiliner...and tak banyak dah keputihan... wahhhh i sukerrr..betullah kata U..mmg kene makan dgn consistent dan istiqamah.. thanks dear.. i nak concentrate dgn alfalfa shaklee ni.. thanks again.."

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...